MÜDÜR

Nusret KARAASLAN

2 Eylül 1995 tarihinde Adana’da doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi Adana’da tamamladım. Ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği programını kazanarak Rize’ye geldim ve 2017’de bölümümü ikincilikle tamamladım. Ara vermeden Aksaray Üniversitesi Matematik Bölümü A.B.D’de tezli yüksek lisans öğrenimime başladım. 2019 tez dönemimde Rize Kalkandere Dağdibi Ortaokulu’na matematik öğretmeni olarak atandım ve aynı sene yüksek lisans programımdan mezun oldum. Yaklaşık 5 yıl öğretmen olarak çalıştıktan sonra 20.11.2023 tarihinde kendi okulumda müdür yardımcılığı ile görevlendirildim. Bu göreve başladıktan iki ay sonra tekrar bir görevlendirme yapılarak yine kendi okulumda şuanki mevcut görevim olan müdürlük vazifesini devam ettirmekteyim.